Om AKTIV

AKTIV rådgivning og bogføring er etableret i 2013 af Ole Kjær-Hansen. Jeg har gennem mere end 30 år oparbejdet stor viden og erfaring med rådgivning af erhvervs- og privatkunder samt haft ledelsesansvar på forskellige niveauer.

Min karriere har givet erfaringer som privatrådgiver og privatkundechef i Jyske Bank, filialchef og erhvervsrådgiver i Sparekassen Sjælland, filialdirektør i Diba Bank (nu Sydbank) og direktør i Sparekasssen for Arts Herred (nu Dragsholm Sparekasse).

Min udddannelsesmæssige baggrund er udover bankuddannelsen merkonom i finansiering og kursus i bogføring og økonomistyring.

Ordet AKTIV kommer af: Aktiv – Kompetent – Tillid – Initiativ – Viden

Henvisning af kunder

Du er meget velkommen til at henvise kunder til AKTIV rådgivning og bogføring. Send en mail med kontaktoplysninger til ole@arob.dk eller ring på mobil 51 52 52 56 og jeg sørger for, at kunden kontaktes hurtigst muligt.

Som tak for din henvisning vil jeg gerne belønne dig med 2 flasker god rød-/hvidvin, når det bliver til en betalende kunde hos mig.

Det siger mine kunder

   I en travl hverdag fandt jeg ud af, at det var vanskeligt at finde tiden til kontorarbejde og at overskue økonomien. Min revisor foreslog, at jeg skulle lave et samarbejde med Ole.

Ole laver nu alt mit kontorarbejde med økonomistyring, fakturering, bogføring og klargøring af regnskab til revisor m.m. Han giver gode råd og er dermed også en vigtig sparringspartner for mig.

Det betyder, at jeg nu kan koncentrere mig 100 % om det, jeg er bedst til. Jeg fandt hurtigt ud af, at det var en god løsning, som giver mig både tidsmæssigt og økonomisk overskud.

–  Jesper Petersen, selvstændig entreprenør

   Som selvstændig har jeg en masse at se til og ved, at bogføring ikke er min spidskompetence, så jeg skulle ud og finde en dygtig bogholder. Jeg valgte at bruge Ole til sparring og som bogholder på grund af hans fleksibilitet og store økonomiske viden.

Det er svært at vælge en bogholder, der passer til ens behov. Efter en snak med Ole blev jeg overbevist. Han hjælper i det omfang, der er behov for og tilpasser sig efter ens ønsker. Jeg vil gerne kunne bogføre lidt selv. Ole ordner så resten og tjekker op, om tingene er gjort rigtigt.

Jeg kan kun anbefale at tage en snak med Ole omkring økonomien, så er jeg sikker på, at han kan hjælpe. Og udover at være skarp på den økonomiske del, er han bare den rareste og smilende person, der får èn til at føle sig i trygge hænder.

–  Charlotte Wellemberg, Wellemberg Grafisk Design

   Jeg har kendt Ole i mere end 30 år. Ole har været min rådgiver og forhandler i den tid. Jeg har fulgt med Ole hele vejen rundt i banker og nu i hans private rådgivningsfirma. Ole er altid hjælpsom, venlig, smilende og meget dygtig. Jeg kan varmt anbefale Ole til både store og små opgaver. Han ved, hvad han taler om.

–  Connie Tolstrup

Skriv til mig