Privat

Som privatperson stilles der nu om dage nærmest uoverstigelige krav for at kunne overskue det finansielle marked og dermed få det optimale ud af din og din families økonomi. De fleste vælger bare at lade banken tage sig af deres økonomi. Men kan du være sikker på, at det er til din fordel? Det klare svar er NEJ!

Mulighederne på f.eks. låne- og opsparingssiden er vokset enormt de seneste 10 – 15 år. Samtidig sker der løbende flere ændringer i skattesystemet, der påvirker din og din families nutid og fremtid. Derfor omfatter min rådgivning også din selvangivelse og forskudsopgørelse.

Jeg har set eksempler på, at der kan være 5.000 – 30.000 kr. i årlige besparelser, hvis du anskuer økonomien på en anden måde, end du er vant til.

Jeg tilbyder at være din sparringspartner med gennemgang af din privatøkonomi for at skabe et overskueligt billede af din økonomiske situation. Det skaber tryghed for dig og din familie.

Lad os tage en indledende samtale, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder. Det koster ikke noget!

Uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning

Det kan være en god ide at få andre end banken til at se på økonomien. Jeg tilbyder uvildig og uafhængig økonomisk rådgivning og vil være en naturlig part at involvere i din økonomi.

Rådgivningen skal skabe merværdi, give overblik, tryghed og økonomisk værdi for dig som kunde.

Alle fortjener uvildig og kompetent rådgivning om deres privatøkonomi.

Hvis der er indtruffet større omvæltninger i din tilværelse, er der et oplagt behov for en uvildig gennemgang af din privatøkonomi.

Men også hvis du har en stabil økonomisk tilværelse, kan der være et oplagt behov for en uvildig gennemgang af din økonomiske situation.

De eksempler, som er nævnt her på siden er forslag til, hvad der kan være aktuelt at se på.

Lad mig derfor hjælpe dig med f.eks.:

 • Økonomisk rådgivning
 • Økonomieftersyn
 • Forhandling med nuværende bank eller bankskifte
 • Køb og salg af bolig
 • Gældsrådgivning
 • Andet

Rådgivningen vil blive tilpasset individuelt ud fra dine ønsker og behov. Du vil hurtigt opdage, at det er en god ide og betaler sig.

Økonomieftersyn for alle

Et økonomieftersyn tager udgangspunkt i dig og din økonomiske situation. Formålet med eftersynet er at sikre, at din økonomi er skruet rigtigt og fornuftigt sammen. Det skal give dig tryghed og sikre, at du får mest muligt ud af dine penge.

Du behøver ikke at have en lav indtægt eller rod i økonomien for at få lavet et økonomieftersyn. God økonomi handler om at være økonomisk bevidst og fornuftig, have styr på dine indtægter og udgifter og kende din økonomiske formåen.

Lad mig derfor hjælpe dig med f.eks.:

 • Økonomisk rådgivning
 • Økonomieftersyn
 • Forhandling med nuværende bank eller bankskifte
 • Køb og salg af bolig
 • Gældsrådgivning
 • Andet

Lad os tage en indledende samtale, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder. Det koster ikke noget!

Varetager banken DINE interesser

Din bank er en vigtig samarbejdspartner, men det er samtidig en forretning, der naturligt varetager egne interesser.

De vilkår – renter, gebyrer, løbetid, sikkerhed m.m. – du får tilbudt, vil banken altid forsøge at fastsætte bedst muligt ud fra bankens egne interesser. Banken vil til enhver tid tjene penge til sig selv, før den tjener penge til dig. Ofte opnås bedre betingelser ved at indgå i en forhandling med banken eller ved at forhøre sig i andre banker.

Jeg har arbejdet i bankverdenen i over 30 år og ved, hvorledes banken vurderer dig og din økonomi.

Mine erfaringer har inspireret mig til at yde UVILDIG økonomisk rådgivning og vejledning.

Jeg kan sikre dig nogle vilkår og løsninger, der giver ro og langtidsholdbare fremtidsudsigter.

Lad os tage en indledende samtale, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder. Det koster ikke noget!!

 

Få styr på økonomien igen

Det kan til tider være svært at holde styr på økonomien. Er du nået dertil, hvor du har vanskeligt ved at få betalt dine regninger til tiden? Eller er din gæld ved at løbe løbsk? Så kan jeg hjælpe dig med at få styr på din økonomi igen.

Der kan være mange grunde til, at du er havnet i denne situation. Jeg dømmer dig ikke. Jeg ønsker at hjælpe og guide dig, så du igen kan leve uden store økonomiske bekymringer.

 

Lad mig derfor hjælpe dig med f.eks. at:

 • Få styr på dine indtægter, udgifter og betalingsevne
 • Få overblik over din samlede gæld og kreditorer
 • Forhandle med bank og andre kreditorer
 • Strukturere dine regninger og betale dem til tiden
 • Søge om gældssanering, hvis der er behov for det

Lad os tage en indledende samtale, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder. Det koster ikke noget!

Køb og salg af bolig

Boligkøb eller boligsalg er en stor beslutning, der kan have alvorlige økonomiske konsekvenser.

Køb af bolig er oftest en af livets største investeringer. Et boligkøb kræver oftest, at du skal låne penge i realkreditinstitut og/eller i banken. Du skal dokumentere, at du har en stabil og sund økonomi. Når du ønsker at købe bolig, er det vigtigt, at finansieringen af boligen passer til din økonomi nu og i fremtiden.

Ved salg af bolig er det vigtigt at være klar over eventuelle konsekvenser efter salget. Får du penge i hånden eller får du et tab? Hvad betyder det for din fremtidige økonomi? Jeg hjælper dig med at skabe overblik og udarbejde et nyt budget, så du får overblik over de økonomiske ændringer.

Omlægning af lån

En omlægning af boliglån betyder, at du indfrier dit aktuelle boliglån og optager et nyt lån. Låneomlægningen kan give dig en økonomisk gevinst f.eks. en lavere månedlig ydelse.

Overvejer du at omlægge dit boliglån, eller er du bekymret for din økonomi, når din afdragsfrihed udløber? Jeg laver beregninger på, hvordan din økonomi påvirkes og måske bliver en økonomisk fordel for dig.

Lad os tage en indledende samtale, hvor vi helt uforpligtende kan drøfte dine muligheder. Det koster ikke noget!

Skriv til mig